onsdag 14 oktober 2009

Känner kreativiteten flöda...

Måste visa mina fina tavlor som jag målat! =)
New England inspirerat! Blir nog till att inreda
övervåningen i det härliga temat!

Peter var snäll och hjälpte mig att spika ihop dem
sen var det bara och sätta sig ner och vara kreativ!
Som jag har längtat att få hålla i penseln i syfte till
att skapa. Är ju smått less på att måla ytterpanel.

måndag 5 oktober 2009

Hej bloggen - jag e tillbax!Jag har haft ett långt blogguppehåll! Det beror inte på att det inte har hänt något i torpet, utan tvärtom har vi haft fullt upp hela sommaren. Dessutom har vi inte haft något Internet! Vi bestämde att hyra ut vår lägenhet i stan från juni-augusti och flytta ut till söderbodan. Så nu tillbaka till verkligheten, ska jag försöka göra en resumé om vad vi har sysslat med i sommar.

Vi jobbade ganska hårt i våras med övervåningen och det resulterade i att den nu är klar! Vi har fått ett jättemysigt sovrum och vardagsrum med värdens bästa utsikt. Badrummet är klar det med. Tyvärr har vi haft lite problem med vattnet. Vi köpte en ny större vattenslang som efter ett tag började lukta fruktansvärt, typ dieselaktigt. Vi var osäkra vad det var så vi bytte tillbaka till den gamla och då försvann lukten. Nu har vi fått en ny slang, den har vi tyvärr inte hunnit testa men vi hoppas på att den ska vara ok! Peter har i helgen grävt ner den men hjälp av den inhyrda grävaren, plus massa andra kablar som ska ner i marken. Kolla bilder! =)

Annat som vi (Peter) gjort i sommar är att isolera grunden. Sånt där tråkigt som inte syns, men måste göras.

Jag har fortsatt att måla bastun och förrådet falurött. Något som jag började med förra sommaren och som jag fortfarande inte är klar med …men jag ser det som något trevligt utejobb jag kan fortsätta med nästa år (lögn). =)

Vi har faktiskt inte bara jobbat i sommar, vi har ju varit lediga också. Vi hade ju så tur att pricka in att vara lediga en av den bästa veckan på hela sommaren. 27grader varm varje dag i hela sju dagar! Kan man få det bättre?! Helt underbart!

Mer bilder kommer sedan!