söndag 31 januari 2010

Loppis e poppis
Var iväg en sväng på loppis idag och trängdes med massa andra sakletare. De va varmt inne och iskallt ute, huvva...men jag gjorde några fina fynd! =) En tjuga fick jag ge för glaskupan och en guldtia för den gamla boken. Hittade även en fin glasljusstake som ska få joina min ljusstakssamling. Trådrullen har jag fyndat tidgare, för ynka fem kronor. Den vackra jordgloben köpte jag i vietnam för 100 000....dong(vilket är ca 45kr).

lördag 30 januari 2010

Godmorgon


Visar en bild från vårt sovrumfönster i lägenheten. Jag hade tänkt att den romantiska shabby chic stilen bara skulle få hägra i torpet ute på landet... men den verkar ju även ha smygits sig in till stan! Jag gillar´t och Peter verkar inte ha märkt det ännu...fniss!

fredag 29 januari 2010

Jåsa...


Jag älskade rosa som liten. Då uttalade jag den jåsa! Jåsa skor, jåsa klänning, ja, allt skulle vara jåsa! Så det så! När jag blev lite äldre blev jag helt emot rosa! Men nu börjar det smått smyga in lite rosa små ting, både på kläder och inredning. Tycker det är snyggt att kombinera med min vita inredning. Eller hur!? =)

Queen of...


Tänk om man kunde känna så här varje dag!

Egentligen en illustration som jag illustrerade och tänkte trycka på ett linne till syster i julklapp. Då med svart hår och lite tuffare stil. Den här är till mig själv! =)

torsdag 28 januari 2010