onsdag 9 april 2014

Vårens första fotouppdrag


Hurra! Äntligen är Inspirationsfabriken igång igen. Som jag har längtat! All den energi och inspiration dess medlemmar bjuder in till är så värdefull. När snön är borta, solens strålar börjar värma och ljuset stannar långt in på eftermiddagen är jag nog inte ensam om att känna att energin börjar återvända. Lusten att fota och pynta om här hemma märker jag kommer smygandes tillbaka den med.


Första uppdraget blir att visa en skön grön vardagsbild.

 
Dessa tulpaner fick jag i helgen.
De var fina, krispiga och fullt levande då.
INTE alls så mycket av det nu.


Men innan de hamnade i komposten fick de ändå
blir mitt motiv och således mitt bidrag till veckans
utmaning på fabriken.
 
 


7 kommentarer:

 1. Till och med vissna tulpaner på väg ner i komposten är vackra. Kraaam Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Fint! Njuter så av de som börjar öppna sig i vår trädgård. Vackravackravackra!

  SvaraRadera
 3. Härlig bild - även om buketten har gjort sitt! Välkommen tillbaka!
  Kramiz - Morsan

  SvaraRadera
 4. Fian bilder! Vackert med tulpaner även när de vissnat ;) kram Suss

  SvaraRadera
 5. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

  SvaraRadera