tisdag 4 januari 2011

Recycling design

Hej hej! Idag är temat på Fabriken RECYCLING/ÅTERVINNING I INREDNING. Jag recyclar mer än gärna prylar som jag hittat på skroten, köpt på loppis eller fått av någon snäll släkting! Här är ett collage av mina återanvända prylar som jag fixat till under det gångna året. Mest nöjd är jag med bordet! Det passar så bra in i vårt nya vardagsrum.

Kika in på Fabriken för mer blogginlägg i ämnet.Min vän Stina med bloggen systerysterlillstrumpa pluggar "Recycle Design" i Eskilstuna, kolla gärna in hennes blogg för recycling på HÖG NIVÅ! Gillar speciellt tvåmeters-granen som de gjort av gamla lysrör!


Hoppas ni haft en bra tisdag!
Kram

6 kommentarer:

 1. Visst är det kul med återvinning i inredning...helt rätt på alla sätt:)
  Förstår att du är nöjd med ditt bord...ett likadant fanns hemma hos min farmor, kan inte påstå att jag tänkte på det som särskilt snyggt när jag var barn...men nu är jag helsåld på din möbel:)
  Kramar//Carina

  SvaraRadera
 2. Vad mycket fint du hunnit med. Min favorit är är skrivbordsstolen. Jag har ett likadant bort som du har. Jag har dragit mig för att måla det, men nu känns det som om jag är beredd att låta den falla under penseln.

  Kram Bea

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Det var verkligen många fina saker du återvunnit! Tänk vad man kan göra med lite fantasi och så mycket roligare det är att ha saker som ingen annan har! Jag tycker allt är snyggt, men bordet är verkligen häftigt så där blankt ;)

  Vad roligt att din syster går på den linjen. Hade jag varit lite yngre skulle jag också gärna läsa den, det verkar så skoj. Jag har sett en del elevjobb därifrån och det är verkligen häftiga saker!

  Ha en fortsatt skön Januarivecka!

  Kramar
  Karin

  SvaraRadera
 4. JA att återvinna är roligast av allt....
  fina saker du har gjort...
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 5. Jätte fint Mia!! :)
  Tack, vad du är gullig!! :) Ta hand om dig, nu är jag tillbaka i Eskilstuna för mer Recycling;) hahah Kram

  SvaraRadera