torsdag 22 augusti 2013

Att växa

Är det någon som växer här hemma så är det Meja. Nästa vecka är hon hela fem månader. Jag tycker det var nyss jag gick här höggravid och längtade till hon skulle komma ut. Och ut kom hon ju så klart, sedan sprang bara tiden iväg!

När jag var gravid pysslade jag på rätt mycket på hennes rum. Jag sprayade och målade förvaringsboxar och burkar, illustrerade tavlor, målade en byrå, handlade kläder på second hand, grävde i mina gamla lådor med leksaker jag haft när jag var liten och fixade spjälsängen. De var ju tur det, för nu finns det knappt tid till så mycket pyssel. Jag försöker fixa på med lite av varje när hon sover men det blir oftast halvgjort eftersom hon vaknar oftast när jag är mitt uppe i att möblera om i vitrinskåpet, packa ihop en loppislåda, sy en girlang eller plantera om en blomma. Men det är ju så det ska vara gissar jag! :)


Nu har fabriken dragit igång igen efter sommaruppehållet och idag är temat: En plats att växa på. Detta blir mitt bidrag till torsdagstemat. Nu ska jag värma lite mat och kika in på fabriken innan Meja vaknar från sin sovstund.

Ha en bra torsdag |  Mia
 

6 kommentarer:

 1. Så fint dette var, eit flott og inspirerende rom for Meja! Liker dine bilder og din stil så godt, ein stor favoritt hos meg! Klem Kjersti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket och tack detsamma! :) Ska lägga till dig på min instagram! Kram Mia

   Radera
 2. Så fina detaljer från barnrummet! Störtgillar byrån! Och illustrationen med djurballongerna.

  SvaraRadera
 3. Men så fint du fixat! Och vad söt hon är :-)

  SvaraRadera
 4. Ja, det är ju så det ska vara. Och när man fixat ett superfint gosedjur väljer de att fästa sig vid den fulaste gosesaken som finns hemma, ofta en gåva som man inte kunnat med att slänga bort. Men det är ju så det också ska vara. Hon ser då väldigt glad ut, säkert över sitt rum ;-)

  SvaraRadera
 5. Underbart härligt inrett barnrum, blir glad i hjärtat /Lisa

  SvaraRadera