lördag 21 december 2013

Rent vatten

Att man kan bli så glad över en kran, det trodde jag väl aldrig. Vi har haft problem med vår vattenrening i över ett år.
 
 
Den första firman som försökte hjälpa oss installerade ett litet reningsverk under diskbänken och en specialkran så man endast fick godkänt dricksvatten i köket. Detta har fungerat otrolig dåligt så det returnerade vi och installerade ett större ordentligare reningsverk som nu verkar fungera alldeles ypperligt! Dessutom har vi nu godkänt vatten i huset ALLA kranar! 


Nu behöver vi inte den fula kranen utan har bytt ut den till vår gamla fina kran som inte sprutar vatten över hela köket när man vrider igång den.
Lycka!  

5 kommentarer:

 1. Vad skönt det måste kännas! Man är aldrig så handikappad som när man inte har fungerande/bra vatten hemma.
  Fin blogg du har!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig blogg du har! Bjuder på så fantastiska bilder! Önskar er en god jul. Kram

  SvaraRadera
 3. Man är ju så van att vattnet bara ska finnas där liksom ;-) så skönt att få det ordnat! Så fint du har det i köket :-)
  Trevlig fjärde advent
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Snygg kran! Visst är det ett elände att vara utan dricksvatten ur kranen... Vi drabbades ju av cryptosporidium-utbrottet för drygt ett år sedan - men man vande sig vid att alltid ta med en tom plastdunk när man hälsade på de med fräscht vatten ; )

  SvaraRadera