torsdag 17 april 2014

Påskpysslat

Egentligen tycker jag att påskens pynt ska gå i alla möjliga härliga färger. Jag känner att jag behöver piggas upp efter en lång vinter med ett ganska kalt och färglöst landskap utanför.


Dessa påskägg är allt annat än färgglada, men jag gillar dem ändå! Dessa ägg pysslade jag till förra påsken. I år har jag inte alls påskpysslat något alls förutom att jag satt några fjädrar i ett ris. Vi får se om det blir ändring på det under kommande påskledighet. :)

GLAD PÅSK!

8 kommentarer:

  1. Super fina och vilken bra idé att måla egna.

    Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

      1) kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) bindande stavning
      6) Breakup Spells
      7) Förvisa en tidigare älskare
      8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      Genom drogunduspellcaster@gmail.com

      Radera
  2. Snygga ägg! Jag håller med lite färgglatt i påskriset livar upp efter en grå och mörk vinter!
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  3. Generally about 10 to 30 percent can be saved, and also abc provide that information to
    the Internal Revenue Service. If your spouses health insurance policy is a contract made between the
    insurer and the assured. You can also be
    extremely important for artists, who need to protect assets for a spouse or for heirs.



    my website :: broker ubezpieczeniowy (documents.cali-viet-tube.com)

    SvaraRadera
  4. Bulks of the advertisers are primarily private home owners, letting managers and property agents.
    She invites that you visit her site where she'll share a proven method to start an internet business.

    If you're still at a loss, you'll be able to contact the client care team either by
    email, live chat, or phone during standard west coast business hours.


    Here is my blog: złocień maruna działanie

    SvaraRadera
  5. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

    SvaraRadera
  6. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

    1) kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    Genom drogunduspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  7. Jag bor och arbetar i Storbritannien. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 2 år med trasigt äktenskap lämnade min man mig med två barn, jag kändes som att avsluta allt, jag begick nästan självmord eftersom han lämnade oss med ingenting, jag var känslomässigt nere allt detta medan. Tack vare en stor stava caster som heter Dr Ilekhojie som jag träffade online som förde min man tillbaka till mig. På en trogen dag, när jag bläddrade på internet, stötte jag på flera vittnesbörd om Dr Ilekhojie. Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botade cancer och annan sjukdom, tack! Ilekhojies kontakta gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259

    SvaraRadera