onsdag 24 mars 2010

165 dagar kvar


Igår tänkte jag ta mig en tur på skidorna. Dock hade jag packat ner vallan i lådorna som vi har kört till andra lägenheten, dumt av mig! I stället blev det en löprunda. Har haft noll motivation till träning i vinter. Men förra veckan skickade tjejmilen ut sitt första nyhetsbrev för i år, då kom inspirationen! Inför förra årets mil tränade jag efter Anders Szalkais träningsschema , rekommenderas verkligen. Eftersom det är ett bra tag kvar till tjejmilen, är schemat anpassat för "oss" som inte legat i hårdträning i vinter, så det finns god tid till tillvänjning, gillas. =) Just nu ligger förra årets schema ute, men träningen för Tjejmilen 2010 börjar den 19 april!

Kör hårt!

3 kommentarer:

 1. Duktigt av dig att ta steget att bärja träna! Själv satsar jag på kosten nu och ska börja träna så fort jag vant mig vid att inte äta så mycket socker. Hoppas på mycket sol så det blir barmark någon gång, då ska det ut och springas!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej hej! Imponerande med en joggingrunda! Kämpa på! Ja, här i Skåne har våren börjat smyga sig på! Men det ser ju ut som om ni har sol hos er också! Nu kommer det bästa! Lamporna kommer från IKEA och kostar ynka 229 kronor stycket! Helt underbart! :)

  Kramar Emma!

  SvaraRadera
 3. Pust, stånk stön, puh nu tog jag mig opp för trappan precis;))
  Behöver nog ge mig ut jag med:))
  Kram

  SvaraRadera