fredag 5 mars 2010

Helgtripp


Vad glad jag blev i morse när jag traskade till campus och solen sken. Till och med föreläsningen som handlade om elektriska fält var intressant. Efter föreläsningen hade jag bokat in en klipptid. Det behövdes! Efter en månad av sol och saltvatten behöves de kluvna topparna och det slitna håret ett klipp.

Nu ska jag packa för i afton åker jag och älskling på en tripp till Umeå. Så trevligt! Bo på hotell, hälsa på Peters faster, äta gott, shoppa och se min syster tävla i hoppning.

Jag hoppas verkligen att jag ska hitta något fint plagg! Jag köper sällan kläder så nu fasiken ska det shoppas. Wish me luck …det lär behövas.

Trevlig helg!

7 kommentarer:

 1. Låter som en härlig tripp, lycka till med klädinköpen! Milla

  SvaraRadera
 2. Låter som en härlig helg väntar. Bo på hotell är inte dumt det! Själv har jag fyndat en grej som kommer hålla mig sysselsatt med målarpenseln halva helgen :-D

  SvaraRadera
 3. Lycka till med shoppingen och ha en trevlig helg! Vi får höras när ni kommer hem : ) Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej Bejb!!Ha så trevligt i Umeå och jag håller tummarna för att det ska gå bra för Sofi på hoppningen. Visst kommer du ihåg att du har kläder här hos mig?
  Puss puss

  SvaraRadera
 5. Hej,

  Hittade just till din trevliga blogg och blev otroligt förtjust i dina New England-tavlor! Lite lustigt att jag tittade in hos dig idag, just som jag på min blogg idag haft ett inslag med en kusin till dina tavlor som jag knåpade ihop till min sons rum efter inspiration av oceanhouse.se... ;-)

  Det ska bli kul att se hur ert torp tar form!

  Hälsningar Helena, The Swenglish Home

  SvaraRadera
 6. Hoppas att du har haft en jättehärlig helg! :) Mysigt att komma iväg så där. Det behöver man för att ladda batterierna ibland. :)

  Trevlig söndag!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Hej och tack för din kommentar hos mig! Njaej, jag tror att du menar Lewes ganska nära Brighton och det är en bra bit bort, med engelska mått mätt. Vi bor nära Bath, ett par timmar västerut från London, längs M4-motorvägen.

  Ha en bra vecka!
  Helena, The Swenglish Home

  SvaraRadera