torsdag 3 mars 2011

Sovmorgon


Oj, oj. Här duggar inte inläggen tätt precis! Med ljuset och våren på g borde väl kreativiteten sprudla? Jaja, den kanske dyker upp så småningom.

I morgon, fredag, är jag ledig från föreläsningar, men det blir nog en liten pluggstund här hemma ändå. Men innan jag sätter igång ska jag ta en välförtjänt sovmorgon!

Jag börjar bli less på de vita väggarna i sovrummet. Kanske en fondvägg, en sänggavel eller kanske bara ett roligare tavelmotiv skulle göra rummet lite mysigare?!

Så här ser det ut idag.









Ha en bra helg!

KRAM


5 kommentarer:

  1. Tusen takk for en hyggelig hilsen :) Det jeg mente med bildene var om du ville laste de opp Stylizimo.com. Det er nettsamfunn hvor man inspirerer hverandre med bilder av sitt hjem, eller legger opp bilder av andre inspirerende interiørbilder. Ta gjerne en titt: http://www.stylizimo.com, så kan du se hva det er. Håper å se deg og ditt fine hjem der :)
    klem Nina

    SvaraRadera
  2. Nyyyydelig soverom forresten. Ble så ivrig at jeg glemte helt å skrive hvor fint det var :) Jeg elsker sort og hvitt <3

    SvaraRadera
  3. Vilket helt fantastiskt vackert hem du har! Kram Johanna

    SvaraRadera
  4. Hej, om du har tröttnat och vill förnya så spelar det kanske ingen roll om jag skriver att det ser jättefint ut erat sovrum.

    Ha en fin fredag

    SvaraRadera
  5. Lite förändring livar alltid upp, även om jag då tycker det är snyggt redan nu. :-)
    Diggar mattan med hundtandsmönster.

    Hoppas du får en fin helg!

    SvaraRadera