fredag 22 april 2011

LångfredagDet var härligt att vakna upp i torpet i morse. Vi åt frukost lite snabbt sedan diskade jag allt porslin och kökstillbehör som vi förra sommaren hade packat ner i lådor när vi renoverade köket. Peter monterade handtagen på köksluckorna och fogade, och silikonade runt diskbänken, små men ganska viktiga saker som vi inte hann med förra året! Mer hann vi inte förrän det var dax att åka iväg och möta upp Peters släkt i Ljusvattnet på en mumsig påskbuffe.  :)


Jag var tvungen att inhandla en till svart- och vitrandig matta till torpet också (har ju en sedan tidigare hemma i lägenheten). Fårskinnet var en av prylarna som fick följa med hem från Ikearesan förra veckan.

Trevlig kväll!

2 kommentarer:

 1. Ser verkligen mysigt ut, och du njut av att vara där och bara ta igen dig. Förresten det löste sig med skjutsen jag kommer att åka med M syster ut till Frostkåge. Men jag tänkte att jag skulle chansa och höra med er. Puss puss

  SvaraRadera
 2. emma Ludvigsson22 maj 2011 22:45

  Hej!
  Jag tittade in på din blogg och såg trapp pallen på bilden här. Jag har letat i över ett år efter en sådan, har du någon aning om vart man kan få tag på en sådan....maila mej gärna i så fall :)
  emma.ludvigsson@hotmail.com

  SvaraRadera