lördag 26 januari 2013

Hemflyttad och ordning & reda


Lägger in mitt bidrag till torsdagens bloggtema på Fabriken idag istället för i torsdags. Vi har nämligen inte bott hemma i veckan utan har fått låna svärmors lägenhet och bo där eftersom vi fick problem med vårt nyinstallerade vattenfilter. Nu har leverantören äntligen hittat felet och åtgärdat det så nu har vi rent vatten och är hemma igen. Skönt! 

Torsdagens tema var: Ordning & reda. Som dom flesta andra gillar jag att ha ordning runtomkring mig. Jag ser mer än gärna att var sak har sin plats. Nu är jag inte extrem pedantisk men att slippa att springa runt och leta något i en kvart helt i onödan bara för att jag lade kökssaxen i kontoret sista jag använde den undviker jag gärna. Saxar är för övrigt något som jag ofta letar efter nu när jag tänker efter. Även om jag tror att vi har säkert fem, sex stycken. Två i köket, två i badrummet, en tygsax i tyglådan och en i kontoret. Konstigt!

 
Eftersom vi inte har några dörrar på garderoberna i sovrummet känns det lite extra viktigt att försöka hålla ordning där. Lådorna som vi köpte på Ikea tycker jag funkar jättebra och så stökigt tycker jag det sällan blir. Kanske för att de döljer innehållet ganska bra?! :)Kram kram
 

1 kommentar:

  1. Så snygg ordning du har på kläderna!
    Jag gillar också ordning och reda, och mest ordning är det nog i min lilla ateljé :)
    Ha en fortsatt fin lördag!
    Kram /Maria

    SvaraRadera