söndag 26 januari 2014

Vintersemester

Förra veckan åkte vi iväg tillsammans med Peters mamma och hennes sambo till Gran Canaria för att sola och bada. Jag och Peter älskar verkligen att resa och har varit iväg en gång per år sedan vi träffades för åtta år sedan. Nu när vi har barn kände vi att vi inte ville åka så jättelångt bort och gärna till ett ställe som är relativt barnanpassat.

 
 
 
Flygresan gick jättebra förutom att vi inte gav Meja tillräckligt med välling vid starten så hon var lite sur på oss just när flyget startade. Väl upp i luften fick hon mat och var nöjd resten av flygresan. :)
 
 

 
Att äta gott är ju en av anledningar varför vi reser. Inget kök är ju så gott
som det grekiska eller italienska men en god paella, en smakrik lasagne och en otroligt god tiramisu testade vi på.
 


Även om vi var lite nervösa att resa med barn så gick det som tur var över förväntan. Det är klart att man inte kan slappna av på samma sätt som om man reser utan barn. Men Meja sov en timme på både för och eftermiddagen så då kunde vi slappna av med en bok. Fler resor blir det absolut och vi har redan börjar kika på nästa resmål!
 

2 kommentarer:

 1. Vi funderar med att resa med vår lilla, han är nu 2 månader men till sommaren kanske. Men vad var det för hotell detta? Något du kan rekommendera?
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande! Det tycker jag ni absolut ska göra. :) Jag kan verkligen rekommendera hotellet. Det heter Maspalomas Princess. Kika in på länken nedan.
   http://www.fritidsresor.se/resa/Spanien/Gran-Canaria/Maspalomas/Maspalomas-Princess/
   Med vänlig hälsning Mia

   Radera