måndag 1 februari 2010

Made by Mia
Julklapp till mamma och svärmor. De var svårare att knåpa ihop än vad jag trodde! Men de var kul att ge bort något som jag designat och tillverkat själv.

6 kommentarer:

 1. Hej Mia!
  Vilka fina smycken du gör!!
  Absolut mycket roligare att få något handgjort som det ligger massor av kärlek bakom...
  kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Tack! Så glad jag blir!=)

  Kram Camilla

  Dina smycken är jättefina!

  SvaraRadera
 3. Hej ! men så kul att du hittat till mig :D jag ska genast lägga till dig på min blogglista :D känner inte så många i dessa trakter, så alltid kul då nån skriver en liten kommentar ;) du den dära luciakronan, den var väl hur fin som hellst ;) du har inte nån kvar som e till salu ? Och du, fina loppisfynd :D jordgloben var jätte fräN! Aldrig sett nån som ser ut så :D ta hand om dig ! mvh Lisa

  SvaraRadera
 4. Jag änskade oockså att jag var lika krativ och duktig som du är när de gäller att göra saker. Kram å puss

  SvaraRadera
 5. Åh vilka fina smycken..=)

  SvaraRadera
 6. Men hallå där! (säger som de andra; vad duktiga du är!!) Men vad kul!! Jag läser just nu sista terminen som kostvetare/kostekonom. Har planer på att bli kvar ett tag till i Umeå eftersom pojkvännen har ett tag kvar. Vet dock inte riktigt om jag ska läsa till någon mer kurs eller om de blir att söka jobb. Men vad är det som du eventuellt ska läsa då? Senast jag hörde något jobbade du på Beijer tror jag.. stämmer de än eller ha du förnyat dig? Hälsa med dig!!!

  SvaraRadera